کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سریال استعفاهای پساآتش‌بس در رژیم صهیونیستی | رئیس «شاباک» هم رفتنی شد

  • کد خبر: ۳۱۲۲۵۲
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
سریال استعفاهای پساآتش‌بس در رژیم صهیونیستی | رئیس «شاباک» هم رفتنی شد
منابع صهیونیستی از استعفای قریب‌الوقوع رئیس سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به «شاباک» خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه (۳ بهمن ۱۴۰۳)، در خبری کوتاه اعلام کرد که «رونین بار» رئیس شاباک احتمالا در روز‌های آتی استعفای خود را اعلام خواهد کرد.

موج دومینوی استعفا‌های مقامات نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در سایه شکست در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) از مقاومت فلسطین و اختلافات داخلی بین آنها آغاز شده است.

در همین راستا، رسانه‌های صهیونیستی پیش از این اعلام کردند که «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با ارسال نامه‌ای برای «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ این رژیم، خواستار پذیرش کناره‌گیری خود از سمتش شده است.

بر پایه این گزارش، هالوی در نامه خود مسئولیت شکست هفتم اکتبر ۲۰۲۳ را پذیرفته و خواستار پایان ماموریت خود به عنوان رئیس ستاد ارتش در ششم مارس (۱۶ اسفند) شده است.

در نامه استعفای هالیوی آمده است: ارتش اسرائیل در ماموریت خود برای دفاع از اسرائیل شکست خورد و به همین دلیل تل‌آویو بهای سنگینی پرداخت.

او افزود: مسئولیت شکست ارتش در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ را بر عهده می‌گیرم. مسئولیت من در قبال شکست وحشتناک هفتم اکتبر ۲۰۲۳ روز به روز و ساعت به ساعت، همراه من است. تلفات سنگینی متحمل شدیم و جنگ بر بسیاری از نظامیان ما و خانواده‌هایشان زخم‌های عمیقی بر جای گذاشت.

پیش از این نیز منابع رسانه‌ای صهیونیستی از استعفای «ایال زمیر» مدیر کل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی خبر داده بودند.

این استعفا نیز پس از برکناری «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی و در ادامه استعفا‌های سریالی در میان مقامات نظامی این رژیم در پی شکست هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و ناکامی در تحقق اهداف جنگ صورت گرفت.

پیشتر رسانه‌های صهیونیستی فاش کرده بودند که گلوله برف استعفا‌ها در داخل ارتش این رژیم در حال بزرگ شدن است و بعد از استعفای «آهارون هالیوا» رئیس بخش اطلاعات نظامی و تصمیم «یهودا فوکس» فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی برای کناره گیری، مقامات نظامی دیگر نیز قصد استعفا دارند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرد و با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از ۴۷۱ روز جنگ، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد و ناگزیر به پذیرش شکست و آتش‌بس شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->